Ons bedrijf

Onze winkel is gevestigd in een prachtig authentiek pand wat vroeger diende als smederij. Nadien heeft het verschillende bestemmingen gehad en in 1985 is Geert Land begonnen met In en Verkoop huis ’t Hoekje. Wat begon als kringloop werd later een witgoedwinkel. In 2005 werd Andre Land eigenaar van de winkel en veranderde de naam van de winkel in Hoekje Groningen. Hij specialiseerde zich in designmeubelen, vintage en verlichting

Waarom Hoekje Groningen

Wij ontvangen u graag in onze gezellige winkel waar u heerlijk rond kunt neuzen. Laat u verrassen door het assortiment, wellicht zit er voor u die unieke vondst wel tussen. Andre heeft veel gevoel voor bijzondere dingen en het assortiment veranderd zeer regelmatig. Door de jarenlange ervaring die Andre heeft en zijn gevoel voor stijl kan hij u adviseren of bijvoorbeeld voor u uitkijken naar een voor u passend meubelstuk of accessoire.
Onze ervaring is dat vintage meubelen over het algemeen degelijk en van zeer goede kwaliteit zijn.
Bovendien vinden wij het belangrijk dat we een bijdrage kunnen leveren aan het geven van een 2e kans aan spullen. Goed voor het milieu en fijn dat anderen weer plezier kunnen hebben van spullen die misschien weggedaan zouden worden.

Onze werkwijze:

Andre koopt in bij verschillende adressen. Zowel binnen als in buitenland. Hij koopt in bij particulieren en bedrijven en koopt soms hele inboedels op. Als u iets interessants in de verkoop heeft kunt u altijd bij ons terecht. We geven een eerlijke prijs. We kunnen het bij u ophalen en u heeft er verder geen werk van.